برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم؟

۱۱ آذر ۱۴۰۴ | ۱۵:۲۱ کد : ۵۶۶۶۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۹
آلاینده های موجود در هوای آلوده، از عواملی هستند که باعث بروز اکسایش در بدن ما می شوند،بنابراین باید غذاهایی را مصرف کنیم که به مقدار کافی آنتی اکسیدان داشته باشند و به سیستم ایمنی ما برای مقابله با شرایط کمک کنند
برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم؟

معــاونـت غــذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |    
 مصرف به اندازه آنتی اکسیدان ویتامین C می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی کند
بهتر است غذا‌هایی طبخ شود که حاوی غلات سبوس دار، انواع حبوبات، کدو، گوجه و فلفل باشند. سرخ‌کردنی ممنوع! بهتر است در روز‌های آلوده از غذا‌های سرخ شده استفاده نشود و مواد غذایی به صورت آب‌پز، سوپ و آب‌گوشت طبخ و مصرف شود
 تمام سبزیجات برگدار سبز، پیازچه، کلم سبز، انواع مرکبات، توت فرنگی و گوجه فرنگی منابع مهم ویتامین cهستند
مصرف سبزیجاتی همچون خانواده کلم ها از جمله کلم بروکلی، کلم پیچ و گل کلم، اسفناج، پیازچه و میوه هایی از جمله انواع مرکبات و سیب در هوای آلوده بسیار مفید است زیرا می تواند حالت های شبیه به آسم را نیز کمرنگ کند
همچنین باید مراقب باشیم که در صورت داشتن زمینه حساسیت و آسم، غذاهایی را که محرک این عارضه ها هستند کمتر مصرف کنیم
مصرف شیر در روزهای آلودگی هوا توصیه می شود و در عین حال مصرف لبنیات کافی و غذاهای متنوع سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 
 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: آلودگی هوا خطرناک خنثی کردن غذا و دارو لبنیات سیستم ایمنی بدن


نظر شما :