بررسی روش های اندازه گیری اسیدفولیک در پرمیکس

۱۱ آذر ۱۴۰۴ | ۱۰:۲۲ کد : ۵۶۶۴۸ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۱۰۵
در جلسه ای که به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک و باحضور کارشناسان معاونت و شبکه های تابعه آخرین و به روزترین روش های اندازه گیری اسیدفولیک در پرمیکس بررسی شد .
بررسی روش های اندازه گیری اسیدفولیک در پرمیکس

معاونــت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |   
 برخی از مواد مغذی نقش بسیار حیاتی در حفظ سلامت بدن داشته و کمبود آنها مشکلات جبران ناپذیری را ایجاد می‌نمایند. از این میان کمبودآهن از شایع‌ترین کمبودهای تغذیه‌ای بویژه در بین گروههای آسیب‌پذیر جامعه از قبیل کودکان و زنان در سنین باروری بشمار می‌رود.
 از این رو در بسیاری از کشورها افزودن آهن به برخی مواد غذایی از قبیل نان به عنوان راهکاری  مؤثر در راستای جلوگیری از کمبود این عنصر مغذی می باشد که در ایران نیز غنی سازی آرد گندم مصرفی در واحدهای نانوایی از مهر ماه 1386 بطور سراسری در کشور برنامه ریزی و به اجرا درآمد. 
 در سالهای اخیر تقریباً کلیه کارخانجات آرد، مجهز به دستگاه میکروفیدر شده و پریمیکس مورد نیاز این صنعت نیز در داخل کشور تهیه می‌گردد. لازم به ذکر است اگرچه تاکنون استاندارد اجباری در مصرف پریمیکس تدوین نشده لیکن با توجه به الزام وزارت بهداشت در اجرای غنی سازی در حال حاضر صدور  پروانه‌های ساخت واحدهای تولیدی بر مبنای تولید آرد غنی شده صورت می‌پذیرد.  


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 
 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: اندازه گیری اسید فولیک پرمیکس غذا و دارو آرد


نظر شما :