فناوری نانو در خدمت سلامت زائران اربعین
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر کلثوم خیراللهی گفت: در شرایطی که مواد غذایی در مسیرهای طولانی و در معرض گرما و رطوبت قرار دارند، استفاده از بستهبندیهای نانویی با ویژگیهایی مانند خاصیت آنتیباکتریال، جذب رطوبت و جلوگیری از اکسیداسیون، میتواند مانع از فاسد شدن زودهنگام محصولات شده و ایمنی تغذیه زائران را تأمین کند.
او افزود: استفاده از فناوریهای نوین در حوزه بستهبندی نه تنها کیفیت مواد غذایی را حفظ میکند، بلکه موجب کاهش ضایعات و مدیریت بهتر منابع نیز میشود. مراسم اربعین میتواند بستری مناسب برای آزمون و گسترش این فناوریها در مقیاس گستردهتر در کشور باشد.
وی خاطرنشان کرد: رویکرد علمی و نوآورانه در بستهبندی مواد غذایی بهویژه در مواقع اوج مصرف مانند مراسم اربعین، نشاندهنده لزوم تلفیق علم و مدیریت در خدمت سلامت عمومی است.
معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع تأکید کرد: سازمان غذا و دارو از طرحها و نوآوریهایی که به ارتقاء ایمنی و کیفیت فرآوردههای غذایی کمک کنند، حمایت میکند و آماده همکاری با شرکتهای دانشبنیان در این زمینه است.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :