يكشنبه 6 اسفند 1396

1396/11/18 چهارشنبه با حضور استاندار مرکزی: سه طرح درمانی در شهرستان فراهان به بهره برداری رسید

در ششمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، پانسیون پزشکان فرمهین، بخش دیالیز بیمارستان فراهان و عملیات اجرایی ساختمان اداری بیمارستان فرهنگ خسروانی با حضور استاندار مرکزی، نماینده تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و جمعی از مدیران استانی و محلی به بهره برداری رسید.

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در این رابطه گفت: پانسیون پزشکان فرمهین در فضایی به وسعت‌ یک هزار و 292 مترمربع در 12 واحد 80 متری با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

دکتر حسن طاهراحمدی افزود: در سفر استاندار مرکزی به شهرستان فراهان همچنین عملیات اجرایی ساختمان اداری بیمارستان فرهنگ خسروانی نیز آغاز شد؛ ساختمان اداری بیمارستان فرهنگ خسروانی نیز توسط یک خیّر در زمینی به وسعت 150 مترمربع احداث خواهد شد‌.

وی اظهار داشت: هزینه ساخت این ساختمان حدود 2 میلیارد ریال برآورد شده و پیش بینی می شود که عملیات ساخت و تجهیز آن تا خردادماه سال آتی به طول انجامد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بیان کرد: بخش همودیالیز بیمارستان فرهنگ خسروانی فراهان نیز در زمینی به وسعت 200 مترمربع توسط یک خیّر با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 500 میلیون ریال ایجاد و تجهیزات آن نیز با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تامین شده است.

دکتر طاهراحمدی در پایان گفت: بخش همودیالیز این بیمارستان ظرفیت چهار دستگاه را دارد و اکنون سه دستگاه در این بخش فعال است.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

در باره استان