يكشنبه 6 اسفند 1396

1396/11/17 سه‌شنبه رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی: تامین پزشک متخصص برای ارتقاء خدمات درمانی در شهرستان ها مدنظر است

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: تامین پزشک متخصص برای ارتقاء خدمات درمانی در شهرستان های کم جمعیت مدنظر است، اما با توجه به سرانه جمعیتی حضور برخی از پزشکان در این شهرها ممکن نیست.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی در مراسم افتتاح سی تی اسکن بیمارستان امام سجاد(ع) شهرستان آشتیان،افزود: دستگاه سی تی اسکن این بیمارستان توسط یک موسسه تصویربرداری پزشکی اهدا شده و در این مرکز روزانه شش تا ١٠ مورد سی تی اسکن به انجام می رسد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر ٢٨ پزشک در شهرستان آشتیان فعال هستند که از این تعداد ١٣ پزشک متخصص اطفال، زنان، بیهوشی، رادیولوژی و گوش، حلق و بینی و مابقی آنها پزشک عمومی هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت ظرفیت پزشک رادیولوژی، پزشک مرتبط هفته ای سه روز در این مرکز و سه روز در شهرستان تفرش حضور می یابد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه پیرو اجرای برنامه تحول نظام سلامت اقدامات مطلوبی به انجام رسیده که تهیه تجهیزات درمانی یک نمونه از این اقدامات است، همچنین با مشکل جدی کمبود کادر پزشکی مواجه نیستیم، اما ممکن است انتظارات مردمی افزایش یابد.

دکتر طاهراحمدی ادامه داد: پزشکان مراکز درمانی شهرهای کم جمعیت می توانند پس از اتمام طرح، شهر محل کار را ترک کنند و نمی توانیم آنها را ملزم به ماندن کنیم، با توجه به سرانه جمعیتی، حضور پزشک ارتوپد در این شهرستان ممکن نیست و حتی در مرکز استان نیز با کمبود پزشک ارتوپد مواجه هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در پایان، عنوان کرد: در حال حاضر سه دندانپزشک و سه داروساز در شهرستان آشتیان فعالیت دارند و تعداد واحدهای دیالیز موجود در این شهرستان از چهار مورد به هشت مورد افزایش یافته و اتاق جراحی چشم این بیمارستان نیز دو روز در هفته فعالیت دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

در باره استان