يكشنبه 6 اسفند 1396

1396/11/17 سه‌شنبه بهره برداری از اورژانس بیمارستان والفجر و خانه بهداشت روستای های بازرجان و دارستان از توابع شهرستان تفرش

در پنجمین روز از دهه مبارک فجر با حضور مهندس علی آقازاده استاندار مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و دیگر مسئولان اورژانس بیمارستان والفجر تفرش و خانه بهداشت روستای های بازرجان و دارستان به بهره برداری رسید.

به گزارش وب دا مرکزی، اورژانس بیمارستان والفجر شهرستان تفرش در فضایی به وسعت ۸۰۰ مترمربع به بهره برداری رسید؛ این اورژانس با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات برنامه تحول نظام سلامت و دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تامین شده که روزانه به حدود ۲۵۰ نفر خدمات ارایه می دهد.

همچنین در این مرکز درمانی ۲۵ نفر پرسنل در دو شیفت فعال هستند؛ برای تکمیل و توسعه داروخانه این مرکز، ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار نیاز است.

گفتنی است خانه بهداشت روستای بارزجان نیز در فضایی به وسعت ۸۷ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات داخلی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تامین شده است؛ این خانه بهداشت که یک پرسنل بهورز دارد و یک روز درمیان یک پزشک به این مرکز سرکشی می کند، به زنان باردار، کودکان، نوزادان، نوجوانان، بزرگسالان و بیماران دیابت، فشار خون، اعصاب و روان و... خدمات رسانی می کند.

شایان ذکر است این مرکز بهداشتی روزانه به ۱۰ تا ۲۰ نفر خدمات بهداشتی پزشکی ارائه می دهد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

در باره استان