يكشنبه 6 اسفند 1396

1396/11/15 يكشنبه رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی: محدودیت مالی مانع افزایش پزشک در درمانگاه نیمور است

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: محدودیت مالی برای افزایش پزشک در درمانگاه نیمور وجود دارد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی در نشست بررسی مسائل و مشکلات بهداشت و درمان شهر نیمور،افزود: ما سعی کردیم تمام تخصص ها را در محلات و دلیجان داشته باشیم و حتی موضوع متخصص چشم پزشک را نیز پیگیری و مشکل را با جذب پزشک از سایر مناطق این برطرف کردیم.

وی اظهار داشت: در روستاها کمبود پزشک عمومی نداریم، زمانی پزشکان عمومی تمایلی برای حضور در روستاها نداشتند، چرا که حقوق پزشکان در روستاها کم بود، ولی این موضوع اصلاح شد و این مشکل مرتفع شد؛ اما درآمد پزشکان عمومی در اورژانس بیمارستان‌ها با وجود شیفت‌های شبانه به دلیل درآمد بر اساس تعداد مراجعات کمتر است که باید این موضوع اصلاح شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تاکید کرد: برای افزایش پزشک در درمانگاه نیمور از نظر سطح‌بندی، مشکل محدودیت مالی وجود دارد و با افزایش پزشک، میزان حقوق مصوب پزشک عمومی بین آنها تقسیم می‌شود که این مسئله برای پزشکان بی‌انگیزگی ایجاد می‌کند.

دکتر طاهراحمدی خاطرنشان کرد: برای این موضوع دو راهکار وجود دارد، یا باید خیرین کمک کنند که یک پزشک به مجموعه درمانی نیمور اضافه شود، یا اینکه در جلسه‌ای با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور افزایش حقوق پزشکان این مجموعه خارج از موضوع سطح‌بندی صادر شود.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

در باره استان