دوشنبه 7 خرداد 1397

1396/8/24 چهارشنبه انتصاب مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

طی حکمی از سوی دکتر حسن طاهراحمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک، مشاور عالی رییس دانشگاه منصوب شد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، بر اساس این حکم دکتر سیامک راکعی به سمت مشاور عالی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک منصوب شد.

در این حکم انتصاب آمده است: با عنایت به درایت و شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی و همچنین شناخت از ظرفیت های مادی و توان اعضاء هیئت علمی و کارکنان در کلیه رسته های آموزشی، بهداشتی، درمانی و اداری مالی، بموجب این حکم جنابعالی را بعنوان مشاور عالی رئیس دانشگاه منصوب می نمایم. امید است تجارب خدمتی و سوابق علمی و اجرایی شما در ارتقاء فرایند تصمیم گیری موثر افتاده و این دانشگاه از نظرات و پیشنهادات و خدمات شما بهره مند گردد؛ ضمنا به شما اختیار داده میشود تا در غیاب اینجانب کلیه امور مربوط به دانشگاه را با مسئولیت خود به انجام رسانید، بدیهی است تصمیم گیری در موارد مهم و حساس بعد از مشورت با اینجانب بعمل خواهد آمد.

گفتنی است دکتر سیامک راکعی سوابقی همچون معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک و رییس مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین (ع) را در کارنامه کاری خود دارد.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

در باره استان