سه‌شنبه 30 آبان 1396

در امروز: 30558
اين صفحه امروز: 378
همایش ها و سمینارها
کنگره سراسری «تازه‌های پژوهش در سلامت» در اراک آغاز به کار کرد اولین کنگره سراسری «تازه‌های پژوهش در سلامت» با محوریت طب مکمل به مدت دو روز در دانشگاه علوم پزشکی اراک در آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی،قائم مقام وزیر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک و رئیس افتخاری این کنگرهدر این مراسم،توجه به طب سنتی را مهم دانست و گفت:منابع و ساختار دروس پزشکی عمدتاً بر پایه طب غربی است در حالی که طب سنتی موفقیت­های بسیاری بدست آورده که بایستی به آن توجه بیشتری شود،اما متاسفانه در مقابل بکارگیری آن مقاومت می­شود.

دکتر مجید رمضانی افزود:با توجه به تحقیقات و نتایج بسیار خوبی که در خصوص گیاهان دارویی در طب سنتی صورت گرفته،می­توان از آن در کنار طب نوین و بصورت مکمل بهره برد.

رئیس این کنگره هم در سخنانی ایران را کشوری با 11 اقلیم آب و هوایی از 13 اقلیم در دنیا دانست و گفت:ایران کشوری است که از 13 اقلیم آب و هوایی جهان 11 اقلیم را در خود جای داده و بطور میانگین 300 روز در سال آفتابی است که این شرایط ویژه باعث وجود هفت هزار و 500 گونه گیاهی متنوع در کشور شده است.

ابوالفضل سراجی،توجه به گیاهان دارویی به دلیل خواص بسیار مفیدی که در درمان بیماری­ها دارد را خواستار شد و اعلام کرد:ایران یکی از پیشرفته ترین کشورها به جهت استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماران است.

دبیر علمی این کنگره نیز در حاشیه برگزاری مراسم،گفت:تعداد مقالات فرستاده شده به این کنگره 168 مقاله است که از بین این مقالات،76 مقاله پذیرفته شد که 44 اثر بصورت پوستر و 32 مقاله بصورت سخنرانی ارائه می­شود.

کبری راهزانی میهمانان این کنگره را در حدود 250 نفر اعلام کرد که از سراسر ایران به این کنگره دعوت شده­اند.

وی هدف از برگزاری این کنگره را بررسی علمی در خصوص پژوهش­ها و آخرین دستاوردهای طب مکمل عنوان کرد و افزود:با توجه به تمایل و گرایش کشورهای مختلف جهان در استفاده از طب مکمل،استفاده از این طب در کنار درمان­های نوینی که وجود دارد می­تواند اثر بخش باشد.

دبیر علمی کنگره سراسری «تازه‌های پژوهش در سلامت»،ادامه داد:با توجه به این که طب مکمل ریشه در فرهنگ ملل و طب سنتی دارد،بایستی در این زمینه تحقیقات صورت گیرد تا بتوان از نظر علمی از آنها بهره برد،به همین خاطر برای بررسی آخرین تحقیقات و پژوهش­های انجام گرفته و استفاده از نقطه نظرات کارشناسان و اساتید،اولین کنگره سراسری تازه­های پژوهش در سلامت با محوریت طب مکمل برگزار شد.

راهزانی طب مکمل را در پنج رشته اصلی عنوان کرد و گفت:هدف از طب مکمل استفاده از روش­هایی است که برای پیشگیری،تشخیص و درمان بیماری از آن استفاده می­شود و متفاوت از طب غربی بوده و ریشه در فرهنگ کشورها دارد که برای استفاده از آن در علم پزشکی نیازمند برسی و تحقیقاتی است که بتوان بر پایه علمی از آنها استفاده کرد.

منبع: روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک
کنگره سراسری «تازه‌های پژوهش در سلامت», قائم مقام وزیر بهداشت در استان مرکزی و رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک, دکتر مجید رمضانی, طب سنتی