پنجشنبه 30 شهريور 1396

اين صفحه امروز: 1585
فرهنگ سلامت
فشار خون مزمن عارضه تنگ شدن عروق چشمی را به همراه دارد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: فشار خون مزمن عارضه تنگ شدن تدریجی عروق چشمی را به همراه دارد که تشخیص و درمان دیر هنگام این عارضه به شدت بر بینایی فرد اثر می گذارد و مشکلات مختلفی را در چشم ایجاد می کند.

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، دکتر رضا رضایی به مناسبت هفته سلامت افزود: کنترل فشار خون بالا برای مهار طیف وسیعی از بیماری های چشم ضروری است.

وی اظهار داشت: عوارض انسداد عروق چشم به بسته شدن ورید مرکزی و شریان ها و در نتیجه خونریزی وسیع در شبکیه می انجامد که نهایتاً به آب سیاه می انجامد.

این فوق تخصص بیماری های چشمی عنوان کرد: فشار خون بالا در بیماران دیابتی روند نارسایی و عوارض چشمی را شدید و تسریع می کند و می طلبد این بیماران به صورت مداوم سلامت چشم خود را سنجش کنند.

وی بیان کرد: افزایش ناگهانی و شدید فشار خون در زنان باردار و بیماران مبتلا به امراض کلیوی نیز موجب تجمع مایع خونی در زیر شبکیه شده و در نهایت به جدا شدن بافت شبکیه می انجامد.

دکتر رضایی گفت: بی علامت بودن بیماری فشار خون یکی از تهدیدات جدی برای سلامت چشم است و بیماران در صورت مشاهده علایمی چون اجسام شناور در برابر چشم و یا تاری در دید بلافاصله به پزشک متخصص مراجعه کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان خاطرنشان کرد: افراد با سابقه فشار خون بالا به ویژه سالخوردگان باید سنجش مستمر چشم را در برنامه داشته باشند.

منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک
تنگ شدن عروق چشمی, فشا خون, بیماری های چشم