سه‌شنبه 30 آبان 1396

اين صفحه امروز: 345
اخبار مهم
گروه‌های خونی منفی بیشتر مورد استفاده و نیاز بیماران می باشد

معاون فنی سازمان انتقال خون استان مرکزی گفت: با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان تمام گروههای خونی به اهدای خون نیاز دارند، اما گروه‌های خونی منفی بیشتر مورد استفاده و مورد نیاز بیماران بوده و تأمین این گروه خونی حائز اهمیت است.

به گزارش وب دا مرکزی، سلطانعلی جلالوندی افزود: به طور معمول 10 درصد از گروه‌های خونی را گروههای خونی منفی تشکیل میدهند و ممکن است با کمیاب شدن این گروه خونی مواجه شویم.

وی اظهار داشت: گروه خونی " o منفی" برای برخی بیماران بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و اعلام نیاز به این گروه خونی ببشتر است.

معاون فنی سازمان انتقال خون استان مرکزی بیان کرد: لازمه اصلی اهدای خون سلامت جسمی، رفتاری و اجتماعی خود فرد است.

وی در ارتباط با کسانی که نمی‌‌توانند خون اهدا کنند، خاطرنشان کرد: افرادی که بیماری هپاتیت دارند به هیج عنوان نمیتوانند خون اهدا کنند؛ همچنین افرادی که سابقه تشنج، غشکردن و بیماریهای عصبی، بیماریهای قلبی و عروقی و به ویژه جراحی قلبی دارند نیز نمیتوانند خون اهدا کنند.

جلالوندی اضافه کرد: با توجه به اینکه اهدای خون اهدای زندگی است، از تمام مردم خواهشمندیم در روزهای ماه مبارک رمضان با حضور خود ما در این امر خداپسندانه یاری کنند.

معاون فنی سازمان انتقال خون استان مرکزی در پایان گفت: با توجه به آغاز فصل تابستان و مواجه شدن با روزهای گرم در ماه مبارک رمضان، همکاران در سازمان انتقال خون در ساعات صبح و نیز بعد از افطار آماده همکاری با مردم جهت اهداء خون هستند.

گروه, خونی